Kérdése van? Hívjon minket! +3685450200

Tenda CP6 Security Pan/Tilt Camera White
Tenda CP6 Security Pan/Tilt Camera White
19 900 Ft

Tenda CP6 Security Pan/Tilt Camera White

A biztonsági Pan/Tilt Camera-CP6 egy nagy teljesítményű otthoni megfigyelő kamera, amely 360°-os vizuális lefedettséget integrál 2K felbontással. Ezenkívül full-duplex kétirányú audióval, intelligens mozgásérzékeléssel/követéssel, hang- és fényriasztási funkciókkal is rendelkezik. A terméket leginkább beltéri helyszínek megfigyelésére használják, mint például otthonok, üzletek, irodák és osztálytermek stb. A felhasználók vezeték nélküli vagy vezetékes kapcsolaton keresztül érhetik el a videót a routerrel.

2K Super HD, videók további részletekkel
A 2K felbontású érzékelővel felszerelt CP6 több képrészletet mutat. A CP6 emellett WDR technikával optimalizálja az arcrögzítést és kompenzálja a háttérvilágítást.

Teljes szín gyenge fényviszonyok mellett, továbbfejlesztett infravörös éjszakai látás
A nagy érzékenységű képérzékelőkkel felszerelt CP6 még gyenge fényviszonyok között is mutatja a finom színeket. A négy beépített 850 nm-es infravörös lámpa tisztább éjszakai látást biztosít, és akár 12 m-re (40 lábra) növeli az éjszakai látás távolságát.

Fedje le otthona minden sarkát Super HD minőségben
A nagy sebességű forgatható/dönthető kialakítás rugalmas forgást tesz lehetővé minden irányban. A CP6 360°-os vízszintes és 155°-os függőleges szöget fed le (90°-ban felfelé, 65°-ban lefelé), ami egyáltalán nem hagy vak zónát.

Emberi alak észlelése a biztonság érdekében
A mesterséges intelligencia mélytanulási algoritmusai alapján a CP6 képes érzékelni az emberi alakot és egyéb mozgásokat. Pontosan felismeri a mozgást, és automatikusan rögzíti a gyanús állapotokat, az így kapott riasztásokat pedig valós időben küldi el a mobiljára.

Járőr egy kattintással
A TDSEE alkalmazáson keresztül beállíthatja a pásztázó/dönthető részek helyét, és a kamera ciklikusan forog az előre beállított helynek megfelelően, hogy járőrözze a területet.

Automatikus célzás és követés
A mesterséges intelligencia gépi látás algoritmusai alapján a "Smart Tracking" automatikusan követi a mozgásokat és tárolja a videót.

Aktív fény- és hangriasztások a fokozott védelem érdekében
Ha a riasztási időszak alatt behatolást észlel, hangjelzés és fehér villogó riasztás indul, hogy figyelmeztesse az illegális behatolókra. Ezzel egy időben a riasztási üzenet elküldésre kerül a mobiljára.

Kétirányú audio egyszerű kommunikáció bárhol és bármikor
A valós idejű full-duplex, kétirányú audiokommunikációs funkció lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol csevegjen családjával, és a legkedvesebb üdvözletet küldje el kedvesének.

Szabja testre hangjelzéseit
Testreszabhat 3 személyre szabott hangüzenetet üdvözléshez vagy lopásra figyelmeztető üzenethez.

Kettős továbbfejlesztett kapcsolat
A beépített dedikált antennák 30%-kal növelik a Wi-Fi teljesítményt, és zökkenőmentes többterminálos videokapcsolatot biztosítanak. Az RJ45 kapcsolat extra bónusz a nem wifi feltételekhez.

Két tárolási lehetőség
A videót helyi Micro SD kártyán és felhő tárhelyen lehet tárolni. Még ha eszköze meg is sérül, felhőfelvétel alapján továbbra is letöltheti a videókat.

Védje személyes adatait
A kamera lefelé fordul, hahazajön és az APPot megérinti.
Titkosított adatátvitel.
Az adatátvitel biztonsága érdekében AES128 bites szupertitkosítást használ
Felhő adattitkosítás.
A titkosítás eléri az ISO/IEC 27018 biztonsági tanúsítási szintet, és megfelel a "világ legszigorúbb" adatbiztonsági szintjének.

Három egyszerű lépés, egyszerű internet-hozzáférés
1 Töltse le a TDSEE alkalmazást
2 Kapcsolja be a Tenda biztonsági panoráma/dönthető kamerát
3 Futtassa az alkalmazást, és kövesse az utasításokat a kamera internethez való csatlakoztatásához

Támogatja az asztali, mennyezeti és fali szerelést
A terméket külön "Alappal" szállítjuk. A kamera közvetlenül az asztalra, a gardrób tetejére stb. helyezhető. Az "Alapot" először a mennyezetre vagy a falra is felszerelheti, majd a "Kamerát" az "alapra" rögzítheti és kb. 40°. Az APP képernyőforgatási funkciója akkor szükséges, ha a CP6-ot a mennyezetre telepíti.

Készletinformáció
Raktáron
Garancia
60 hónap
TN Elektronika Kft.

TN Elektronika Kft

Szeretettel várunk, hogy személyesen is megtekinthesd  termékeinket. Szakképzett, és segítőkész kollégáink pedig segítenek eligazodni az informatika és irodatechnika világában.


"TN Elektronika" Kft.
23 éve a térség szolgálatában.
8638 Balatonlelle, Kossuth L. u. 24.

Tel: 06 -85 -450 -200

 

19 900 Ft
Részletek
ípus IP Kamera
Kültéri Nem
Technológia IP
Felbontás 3MP
Kivitel Dóm
Inframegvilágítás 12m
Tápellátás 9VDC
WDR Digitális
Vandálbiztos Nem
Audio ki/bemenet Igen
Mikrofonnal Nem
microSD-kártya foglalat Igen
WiFi Igen
Adatok
Gyártó:
Tenda
Cikkszám:
18613