Kérdése van? Hívjon minket! +3685450200

Tenda CP6 Security Pan/Tilt Camera White
Tenda CP6 Security Pan/Tilt Camera White
19 900 Ft

Tenda CP6 Security Pan/Tilt Camera White

A biztonsági Pan/Tilt Camera-CP6 egy nagy teljesítményű otthoni megfigyelő kamera, amely 360°-os vizuális lefedettséget integrál 2K felbontással. Ezenkívül full-duplex kétirányú audióval, intelligens mozgásérzékeléssel/követéssel, hang- és fényriasztási funkciókkal is rendelkezik. A terméket leginkább beltéri helyszínek megfigyelésére használják, mint például otthonok, üzletek, irodák és osztálytermek stb. A felhasználók vezeték nélküli vagy vezetékes kapcsolaton keresztül érhetik el a videót a routerrel.

2K Super HD, videók további részletekkel
A 2K felbontású érzékelővel felszerelt CP6 több képrészletet mutat. A CP6 emellett WDR technikával optimalizálja az arcrögzítést és kompenzálja a háttérvilágítást.

Teljes szín gyenge fényviszonyok mellett, továbbfejlesztett infravörös éjszakai látás
A nagy érzékenységű képérzékelőkkel felszerelt CP6 még gyenge fényviszonyok között is mutatja a finom színeket. A négy beépített 850 nm-es infravörös lámpa tisztább éjszakai látást biztosít, és akár 12 m-re (40 lábra) növeli az éjszakai látás távolságát.

Fedje le otthona minden sarkát Super HD minőségben
A nagy sebességű forgatható/dönthető kialakítás rugalmas forgást tesz lehetővé minden irányban. A CP6 360°-os vízszintes és 155°-os függőleges szöget fed le (90°-ban felfelé, 65°-ban lefelé), ami egyáltalán nem hagy vak zónát.

Emberi alak észlelése a biztonság érdekében
A mesterséges intelligencia mélytanulási algoritmusai alapján a CP6 képes érzékelni az emberi alakot és egyéb mozgásokat. Pontosan felismeri a mozgást, és automatikusan rögzíti a gyanús állapotokat, az így kapott riasztásokat pedig valós időben küldi el a mobiljára.

Járőr egy kattintással
A TDSEE alkalmazáson keresztül beállíthatja a pásztázó/dönthető részek helyét, és a kamera ciklikusan forog az előre beállított helynek megfelelően, hogy járőrözze a területet.

Automatikus célzás és követés
A mesterséges intelligencia gépi látás algoritmusai alapján a "Smart Tracking" automatikusan követi a mozgásokat és tárolja a videót.

Aktív fény- és hangriasztások a fokozott védelem érdekében
Ha a riasztási időszak alatt behatolást észlel, hangjelzés és fehér villogó riasztás indul, hogy figyelmeztesse az illegális behatolókra. Ezzel egy időben a riasztási üzenet elküldésre kerül a mobiljára.

Kétirányú audio egyszerű kommunikáció bárhol és bármikor
A valós idejű full-duplex, kétirányú audiokommunikációs funkció lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol csevegjen családjával, és a legkedvesebb üdvözletet küldje el kedvesének.

Szabja testre hangjelzéseit
Testreszabhat 3 személyre szabott hangüzenetet üdvözléshez vagy lopásra figyelmeztető üzenethez.

Kettős továbbfejlesztett kapcsolat
A beépített dedikált antennák 30%-kal növelik a Wi-Fi teljesítményt, és zökkenőmentes többterminálos videokapcsolatot biztosítanak. Az RJ45 kapcsolat extra bónusz a nem wifi feltételekhez.

Két tárolási lehetőség
A videót helyi Micro SD kártyán és felhő tárhelyen lehet tárolni. Még ha eszköze meg is sérül, felhőfelvétel alapján továbbra is letöltheti a videókat.

Védje személyes adatait
A kamera lefelé fordul, hahazajön és az APPot megérinti.
Titkosított adatátvitel.
Az adatátvitel biztonsága érdekében AES128 bites szupertitkosítást használ
Felhő adattitkosítás.
A titkosítás eléri az ISO/IEC 27018 biztonsági tanúsítási szintet, és megfelel a "világ legszigorúbb" adatbiztonsági szintjének.

Három egyszerű lépés, egyszerű internet-hozzáférés
1 Töltse le a TDSEE alkalmazást
2 Kapcsolja be a Tenda biztonsági panoráma/dönthető kamerát
3 Futtassa az alkalmazást, és kövesse az utasításokat a kamera internethez való csatlakoztatásához

Támogatja az asztali, mennyezeti és fali szerelést
A terméket külön "Alappal" szállítjuk. A kamera közvetlenül az asztalra, a gardrób tetejére stb. helyezhető. Az "Alapot" először a mennyezetre vagy a falra is felszerelheti, majd a "Kamerát" az "alapra" rögzítheti és kb. 40°. Az APP képernyőforgatási funkciója akkor szükséges, ha a CP6-ot a mennyezetre telepíti.

Készletinformáció
Raktáron
19 900 Ft
Részletek
ípus IP Kamera
Kültéri Nem
Technológia IP
Felbontás 3MP
Kivitel Dóm
Inframegvilágítás 12m
Tápellátás 9VDC
WDR Digitális
Vandálbiztos Nem
Audio ki/bemenet Igen
Mikrofonnal Nem
microSD-kártya foglalat Igen
WiFi Igen
Adatok
Garancia:
60 hónap
Gyártó:
Tenda
Cikkszám:
18613